Ansatte

Astri Nilsson
Veterinær og daglig leder

Utdannet ved Norges veterinærhøsgkole fra 1988. Jobbet fulltid med smådyr siden 1990.

Startet Molde Dyreklinikk i 1992. Videreutdannelse fra European School for advanced veterinary studies innefor indremedisin og odontologi (tenner og tannsykdommer). Gjennom lang fartstid er det blitt mange kurs innenfor andre fagfelt også (kirurgi, anestesi, ultralyd).
 


Monica Folland
Veterinær

Uteksaminert fra Norges veterinærhøgskole i 2001.

Jobbet fulltid med smådyr siden 2002. Vært ansatt ved klinikken siden 2003. Flere etterutdanningskurs innefor blant annet hudsykdommer, ultralyd, kanin- og gnagersykdommer, klinisk kjemi, behandling av kritisk syke dyr og halthetsdiagnostikk hos hund. Har tidligere hatt gordon settere, men nå er det kun katt som er firbent familiemedlem.

Har vært styremedlem av Smådyrpraktiserende veterinærers forening.


Karl Kristian Faksvåg
Veterinær

Uteksaminert fra University of Liverpool, England i 2006. Etter endt utdannelse ble det et år på Molde Dyreklinikk før turen gikk til Manchester. Jobbet der på en stor døgnåpen klinikk med en del fokus på akuttmedisin og intensivbehandling. Tok da også videreutdannelse innenfor Feline Practice fra European School of Veterinary Postgraduate Studies. Har også etterutdanningskurs innenfor blant annet anestesi, hematologi, gnager- og ildersykdommer, klinisk patologi og cytologi, og kirurgi av kritisk syke dyr. Eier av to katter som ble med på turen fra Manchester til Molde.


Ann Karin Berget
Dyrepleier
 

Blid sørlandsjente som har vært ansatt ved klinikken siden feb. 2015. Hun ble uteksaminert ved Hansenberg i Kolding, Danmark 2012. I forbindelse med utdannelsen har hun vært på smådyrsklinikk både i Arendal og i Bergen, men har nå forelsket seg i fjellene og slått seg til ro her i Molde. Hjemme har hun en katt som tar stor plass i hjertet hennes.

Ann Karin er for tiden ute i permisjon.


Dyreklinkken_portrett_03.jpg

Anette Lykkeslett
Dyrepleier

Autorisert dyrepleier, utdannet i Kolding, Danmark 2011. Har jobbet på smådyrklinikk på Gjøvik i forbindelse med utdannelsen. Ansatt ved Molde Dyreklinikk siden august 2012. Anette har en Staffordshire Bull Terrier som heter Sara, og en maine coon som heter Lima.


toril_torske.jpg

Toril Torske
Veterinær

Toril kommer fra Molde, og ble uteksaminert fra veterinærhøgskolen i Budapest i 2009. Hun har jobbet med smådyr siden da, og begynte hos oss i Molde i 2017. En av hennes store interesser er trekkhunder og sledeløp. Hun har vært veterinær ved både Femundløpet og Finnmarksløpet i flere år. Hun har videreutdanning innenfor blant annet tenner, og gjør mye tannbehandling på klinikken.

Stolt eier av en stor blandingshund.


Veronika Tretnes Sedsbøe
Dyrepleier

Veronika ble uteksaminert fra NMBU Veterinærhøgskolen våren 2015, og begynte da å jobbe på Molde Dyreklinikk. Hun engasjerer seg i dyrevern og dyrs rettigheter, blant annet gjennom å støtte organisasjonen NOAH – for dyrs rettigheter. Fritiden sin liker hun å tilbringe på ryggen til islandshesten Björk, eller med hunden sin Belle, som er en løwchen.


Marte Astad
Dyrepleier

Uteksaminert fra NMBU Veterinærhøgskolen i våren 2015. Jobbet på Molde Dyreklinikk under studietiden sommeren 2014, ansatt ved klinikken siden juni 2015.